Cum cumpar

1. Cum cumpar?

2. Cum platesc?

3. Livrare

1. Cum cumpar?

Cumpararea produselor din magazinul nostru o puteti face comandand online, telefonic sau prin email.

Comanda online

Produsul pe care doriti sa il comandati poate fi gasit fie prin utilizarea meniului din stanga paginii ce contine categoriile de produse, prin folosirea campului de cautare, sau direct din pagina de promotii. In momentul in care ati apasat comanda produsul va fi automat transferat in cosul de cumparaturi.


Dupa adaugarea in cos a tuturor produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului  si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

- Datele tale: informatii necesare trimiterii coletului catre dumneavoastra.

- Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda.

Comanda dumneavoastra este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In curs de confirmare". In momentul procesarii comenzii de catre magazinul nostru, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat de noul status al comenzii "Comanda confirmata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.


Comanda telefonica

Telefonand la 0727.314.184 un agent de vanzari va va prelua comanda.

Comanda prin email

Ne puteti transmite comanda dumneavoastra la adresa de e-mail mihaela@frig-total.ro, precizand urmatoarele :
-  Datele de identificare ale Firmei ( Numele, CUI, numele si prenumele persoanei de contact, numar de telefon) ;
-  Adresa de livrare;
-  Produsul / Produsele pe care doriti sa le comandati;


2. Cum platesc?

Aveti la dispozitie mai multe metode de plata:

  1. La sediul nostru: numerar;
  2. Plata prin virament bancar (ordin de plata). Livrarea marfii se face dupa intrarea intregii sume in contul S.C. EDUARD FRIG TOTAL S.R.L.
  3. Plata ramburs:  platesti in numerar la livrare. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata va fi necesar sa achitati valoarea returului catre sediul nostru.

3. Livrarea

Puteti opta sa ridicati produsele la unul din sediile nostre din tara;

Pentru livrarile in afara localitatii costul transportului va va fi comunicat de catre unul din agentii nostri in functie de greutate, localitate ( in cazul in care optati pentru livrarea produselor cu, curierul nostru );